Uppsala Kommersiellt

Kommersiellt i Uppsala

Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kommersiellt i Uppsala och Uppsala län. Vi är ett sammansvetsat team med mycket kunskap i bagaget för att kunna hjälpa dig på ett professionellt sätt genom hela affärsprocessen.

Vi har ett gediget engagemang kring allt vi gör – Fastighetsförmedling – Bank – Försäkring. För detta är vad vi brinner för. Att kunna hjälpa dig på ett tryggt och affärsmässigt sätt med din affär. Vi hjälper er med fastighetstransaktioner, värderingar, sökuppdrag, hyresförmedlingar, belåning och företagsförsäkringar – Vi ser till att du är redo nästa gång du vill göra en affär! Välkommen att höra av er till oss! Vi kan kommersiella fastigheter! Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kommersiellt Uppsala.

Visa mer arrow down circle

Våra kommersiella objekt

Medarbetare

Uppsala

Detta är Sveriges fjärde stad med drygt 200 000 invånare, en av de vackraste och förstås anrikaste. Uppsala är känt i hela världen för sitt universitet, Skandinaviens äldsta högre lärosäte. Uppsala är också Sveriges kyrkliga centrum, med Svenska kyrkans ärkebiskopssäte. Men Uppsala är såklart mycket mer än sitt historiska djup – det är en underskön liten storstad, med variation i alla dimensioner. Här samlas alla möjliga sorters människor för att studera, arbeta och göra karriär, eller bilda familj – eller alltihop, i en av Sveriges bästa regioner alla kategorier. Service, utbud, nöjen och kultur anstår en mindre storstad i ett fantastiskt landskap, granne med Storstockholm.

Visa på karta arrow down circle